Lars Corijn 

Tenor - Conductor 

De jonge tenor Lars Corijn (1996°) studeert Klassieke Zang aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Hij vervolledigt aldaar zijn masteropleiding bij bas Gary Jankowski, liedinterpretatie bijJozef De Beenhouwer en Lucienne Van Deyck en operaklas bij Guy Joosten. Tijdens zijn studie zong hij al verschillende rollen zoals Camille in Die Lustige Witwe, Gastone in La Traviata, Mono- statos in Die Zauberflöte en de titelrol uit Albert Herring van Benjamin Britten.

In het professionele landschap zingt Lars als extra koorlid bij La Monnaie in Brussel, het Vlaams Radio Koor en in het koor van Opera Vlaanderen. Hij werkte daar reeds met dirigenten als Alain Altinoglu, Hervé Niquet, Reinbert De Leeuw, Cornelius Meister en Hartmut Haenchen. Sinds kort maakt Lars ook deel uit van het collectief The Ghent Singers dat zich toelegt op het uitvoeren van hedendaagse koormuziek.

Als dirigent stond Lars als chef- of gastdirigent reeds voor vele koren en orkesten. Hij dirigeerde onder andere de pianoconcerto’s van Beethoven, Wagner’s Wesendoncklieder, Händels Dixit Dominus, het Requiem van Charles Gounod en vele werken voor harmonieorkest. Les kreeg hijvan Steven Verhaert, Ivo Venkov, Jan Van der Roost en Dirk De Caluwe. Hij assisteerde in 2016 Michiel Delanghe als dirigent in de productie Zwanemans, een co-productie van HETPALEIS en Opera Vlaanderen.

Sinds maart 2019 staat Lars als chefdirigent voor de Antwerpse Studentenharmonie.

Tom Hillewaere  

Tenor 

Tom Hillewaere

 

Professioneel is Tom operationeel directeur bij S&R Group, verantwoordelijk voor de exploitatie van de subtropische zwemparadijzen van LAGO, maar op de planken voelt hij zich pas echt een vis in het water.

 

Tom studeert onder andere fagot en toneel aan de muziekacademie, maar de puzzel valt pas helemaal in elkaar bij musical … 

 

Bij musicalvereniging Arte del Sueño in Harelbeke, speelde Tom al in heel wat musicals mee, als de Zonnekoning in ‘Louis XIV’, Scar in ‘De Leeuwenkoning’, Corny Colins in ‘Hairspray’, Marcus in ‘de Magische Vampierentand’, het Beest in ‘Belle en het Beest’, Callahan in ‘Legally Blonde’, Leeuw in ’The Wiz' en tal van andere rolletjes. In 2017 kwam daar de uitdagende rol van Dr. Jekyll / Mr. Hyde bij, in Diksmuide, bij de Toverlantaarn, onder peterschap van Hans Peter Janssens. Recent speelde Tom ook de rol van tenor in 'Songs for a New World' in Lier.

Bij Bohemian Productions speelde Tom in 2018 de nukkige Carl Hanratty in ‘Catch me if you can’, een ervaring die naar meer smaakte… Vorig jaar mocht Tom de rol van Jezus vertolken in de iconische musical Jesus Christ Superstar. 

 

Daarnaast zingt Tom bij Mainstream Music Band (bigband), de Blauwe Nood (jazzband), de Vuile Bobbies (a capella) en verschillende gelegenheidsbands.

 

Samen met Bohemian Productions deze bijzondere musical mogen spelen, met complexe muziek en een prachtige zangpartij van Jason Robert Brown, is opnieuw een hele mooie stap en een bijzondere uitdaging.

Hopelijk genieten jullie er allemaal van ! 

unnamed-2.jpg

Al van kleins af aan staat creativiteit centraal in het leven van Charline. Er ging geen dag voorbij waar er niet geknutseld of gezongen werd. Al snel rolde Charline in haar vrije tijd de musicalwereld in waar ze haar passie voor theater, dans en zang ontdekte. Doorheen de jaren bleef haar fascinatie voor kunst groeien en werd de drang om verder te gaan in de beeldende kunsten alsmaar groter.

 

Ondertussen studeert Charline Grafisch Ontwerp aan Sint-Lucas Antwerpen waar ze dit jaar haar master in de Beeldende Kunsten tegemoet gaat. Sinds kort geeft ze naast haar opleiding les in de Kunstfabriek in Duffel waar ze met veel enthousiasme de lessen Beeldende Vorming voor haar rekening neemt.

 

Door te zorgen voor de vormgeving van Zingdering komen twee werelden die Charline nauw aan het hart liggen samen: de liefde voor muziek en grafisch ontwerp. Met veel plezier zorgt ze ervoor dat de voorstelling ten volste tot zijn recht komt in het drukwerk zodat de ‘zinGdering’ die van het podium afstraalt, meteen in het ontwerp te voelen is.

Charline Vanhoutven 

Grafisch Design

charline.jpg